fbpx

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Flow! huidverbetering

AFSPRAAK VERZETTEN
Je kan de afspraak tot maximaal 48 uur voor de afspraak
kosteloos verzetten.

ANNULEREN OF NIET KOMEN OP DE AFSPRAAK
Als een afspraak wordt geannuleerd of verplaatst binnen 48 uur dan brengen wij 50% van de behandeling in rekening voor annuleringskosten. Als je de afspraak binnen 24 uur annuleert (zonder geldige reden) of niet komt op de afspraak dan zijn wij genoodzaakt 100% van de behandeling in rekening.

AFSPRAAK
Als je later dan het afgesproken tijdstip aanwezig bent, kan deze tijd niet ingehaald worden en gaat de tijd van je behandeling af. Als je behandeling moet worden ingekort door het te laat komen, wordt de volledige behandelingsprijs in rekening gebracht.

ZIEK OF FAMILIE OMSTANDIGHEDEN
Als jij, of een ander persoon in je huishouden, een infectie of een heftige griep heeft, neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheid om de afspraak te verzetten naar een later moment. Voor mijn eigen veiligheid en die van andere klanten kom a.u.b. niet ziek naar de afspraak. Als je toch ziek naar de afspraak komt kunnen wij de afspraak verkorten, annuleren of verplaatsten naar een moment dat je weer beter bent. Voor een last minute annulering door ziekte of familieomstandigheden kan je één keer de afspraak binnen 48 uur annuleren of verplaatsen. Na deze keer gaan de ‘annuleren of de niet komen op de afspraak’ voorwaarden in.

TERUG BETALING VOORWAARDEN
Je betaald voor de tijd, vakkennis, producten en andere uitgaven om de behandeling te kunnen uitvoeren. Op geen enkele voorwaarden wordt er een terugbetaling gedaan van deze behandeling, om redenen van service en producten. Als je niet tevreden bent over de behandeling neem dan binnen 24 uur contact met ons op. Wij gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Flow huidverbetering.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches