fbpx

ONTDEK DE OORZAAK VAN JOUW HUIDPROBLEEM

Huidbehandelingen voor iedereen

Huidproblemen en -wensen zijn, met de juiste analyse en persoonlijk advies, te verminderen, verhelpen en/of voorkomen. Maar welke producten passen bij jouw huidtype en huidwens? Wij helpen je graag! 

Door behandelingen en producten af te stemmen op jouw huidwensen én huidconditie, kun je de gezondheid van je huid aanzienlijk verbeteren!

TOTAAL CONCEPT
Bij Flow! huidverbetering kies je altijd voor een totaal concept. De combinatie van behandelingen in onze praktijk én producten voor thuisgebruik versterken elkaar voor maximaal resultaat.
Iedere behandeling wordt, iedere keer weer, volledig afgestemd op jouw huidwensen. Hiervoor reserveren wij altijd extra tijd, zodat dit niet ten koste gaat van de behandeltijd.
Op deze manier streven we samen naar: Een stralende huid én gezonde huid!

Maak kennis met jouw huidspecialist

Kim

Eigenaresse en Allround huidspecialist

Mijn grootste passie is huidverbetering! Ik vind het fantastisch om nauw betrokken te zijn bij jou als klant en samen te streven naar een stralende huid. Met als resultaat: maximale huidverbetering!

Steeds meer klanten ervaren huidproblemen en/of extreme gevoeligheid van hun huid. Allergieën komen steeds vaker voor en ook de bewustwording van wat we nou eigenlijk op onze huid smeren stijgt. Klanten weten en lezen steeds meer, zoeken ‘het beste’ voor de huid.
Vanuit dat oogpunt is Flow! huidverbetering ontstaan. Ik wil graag een totaal concept bieden voor iedereen met specifieke huidwensen en/of huidproblemen.

Mede daarom heb ik gekozen voor de huidverbeterende producten van IK Skin Perfection. Producten op natuurlijke basis, zonder o.a. parfum, parabenen en minerale oliën.

Ook blijf ik mezelf verder ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen en vind ik het delen van mijn kennis met jou en collega schoonheidsspecialisten in opleiding, super leuk.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten bij Flow! huidverbetering in Didam.

Lianne

Allround huidspecialist

Mijn naam is Lianne en ik stel mij graag aan jullie voor.

In 2021 heb ik mijn diploma Allround schoonheidsspecialiste behaald op het Graafschap College in Doetinchem. Na mijn, met succes afgeronde, stage periode bij Flow! ben ik blijven plakken.

Vroeger was ik al veel aan het tutten met vriendinnetjes en speelden we samen ‘salonnetje’. Toen wist ik al dat ik later iets wilde doen met uiterlijke verzorging. In 2014 ben ik begonnen aan de kappersopleiding en na het behalen van mijn diploma heb ik een jaar in een kapsalon gewerkt. Toch wilde ik graag mijn kennis verbreden en ben ik begonnen aan de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Wat ik zo mooi vind aan dit vak is, hoe wij als schoonheidsspecialistes in kunnen spelen op huidproblemen en mensen weer kunnen laten stralen. De komende jaren wil ik nog meer leren over de huid, verschillende behandelingen, technieken en producten!  

Ik hoop je snel te mogen ontvangen bij Flow! en samen met jou op weg te gaan naar de beste versie van jouw huid.  

Liefs, Lianne

Flow huidverbetering.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches