fbpx

DE BEHANDELING VAN ACNE VRAAGT AANDACHT VAN EEN PROFESSIONAL.

Een gezonde huid zonder acne.

Voor jouw gevoel heb je alles al geprobeerd, maar de onzuiverheden verdwijnen niet. Je hebt de hoop onbewust al opgegeven.

Jouw huid ziet er bobbelig uit, met grote of kleine ontstekingen. Roodheid lijkt steeds heftiger te worden én puisten doen zeer. De conditie van jouw huid gaat steeds verder achteruit, waardoor je huid steeds gevoeliger wordt voor o.a. aanraking, cosmetica en zonlicht. Je zelfvertrouwen wordt langzaam minder en daar wil je graag iets aan doen.

JIJ BENT KLAAR MET ACNE!

Samen gaan wij de strijd met onzuiverheden aan, met als doel: Een gezonde en stralende huid zonder ontstekingen!

Naast huidverbeterende behandelingen in de praktijk, leren wij jou ook stap voor stap hoe je thuis jouw huid gaat verzorgen zodat je precies weet wat je moet doen om zichtbaar- en blijvend resultaat en te boeken.

Herken jij dit?

SAMEN MET JOU GAAN WIJ DE STRIJD AAN.

De oorzaak van acne

ACNE en onzuiverheden ontstaan meestal in de pubertijd, hét moment waarop uiterlijk steeds belangrijker wordt. Vaak zijn hormonen de grootste trigger voor de overmatige aanmaak van talg, maar ook stress, voeding een lifestyle dragen hieraan bij.

Acne is vervelend, pijnlijk en zonder hulp van een huidspecialist vaak lastig te behandelen. Met heftige huidontstekingen, grove poriën en blijvende littekens als gevolg.

Het is heel belangrijk om jouw huid niet alleen uit te drogen met en de aanmaak van talg te stoppen, maar ook voeding aan te bieden. Er is namelijk altijd een onderliggende reden van een overproductie aan talg.

Met de juiste huidverbeterende behandelingen én producten voor
thuis gebruik, kunnen we de talgproductie in de huid op een verantwoorde manier afremmen. Dit kunnen wij echter niet alleen en hebben hier jouw hulp voor nodig.

Flow huidverbetering.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches