fbpx

Met de huidscan brengen we onderliggende
huidproblemen in beeld.

Huidscan

Je wilt graag het BESTE voor jouw huid, maar hebt geen idee welk huidtype en welke huidconditie je hebt. Als je voor het cosmeticaschap in de winkel staat, kun je geen keuze maken. Er staan zoveel producten én ze claimen allemaal ‘de beste’ te zijn. Ingrediënten zijn jou grotendeels onbekend, laat staan wat de werking is voor jouw huid.

Hoe zou je het vinden meer te weten en leren over jouw huid? Niet alleen te zien wat de conditie van je huid aan de buitenkant is, maar ook de gezondheid van binnenuit. Want vaak zit er meer verstopt dan je denkt. Met behulp van een uitgebreide vragenlijst, persoonlijke intake én huidscan kijken wij graag met je mee.

VOORDELEN VOOR JOU:

  • Je weet, na dit consult, wat jouw huidtype is
  • Kunt de juiste keuze maken qua producten en behandelingen
  • Ontdekt onderliggende huidproblemen

Maak nu een afspraak voor de huidscan voor maar 14 euro.

Samenwerking

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas na verloop van tijd ontdekt. Door het in beeld brengen van deze onderliggende huidlagen, kan deze schade vroegtijdig worden ontdekt en aangepakt.

De Smart Mirror analyseert zeer gedetailleerd elke huidconditie zoals acne, pigmentatie, rimpels, poriën, hydratatie, zonschade en gevoeligheid.

De huidscan geeft binnen enkele minuten een totaalbeeld van jouw huidconditie. Op basis van deze analyse én jouw huidwensen kunnen we samen een compleet behandelplan opstellen, waarin leefstijl, product- en behandeladvies aan bod komen.

SAMENWERKING TUSSEN JOU EN JOUW HUIDSPECIALIST

Bij Flow! huidverbetering kiezen wij heel bewust voor een totaal concept, waarbij huidverbeterende behandelingen én producten voor thuisgebruik hand in hand gaan.

Wij zullen tijdens de behandelingen jouw huid intensief voeden, maar wat jij dagelijks thuis doet is net zo belangrijk.

Flow huidverbetering.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches